Al ruim 25 jaar maatwerk!

Heeft u vragen? Bel ons: 085 - 040 25 95

Aanvraag dakkapel

U wilt een dakkapel laten plaatsen, maar u heeft nog een hoop vragen. Dat is begrijpelijk, want u staat op het punt een grote aankoop te doen en die moet geheel naar wens verlopen. Bij Kap Kapel begrijpen we dit en helpen wij u met de dakkapel aanvraag. U kunt gebruik maken van onze dakkapel configurator om uw dakkapel zelf samen te stellen. Wij helpen u met plezier bij het doen van de dakkapel aanvraag. 

Belangrijke informatie voor uw dakkapel aanvraag

Wilt u meer lezen over dakkapellen, dan treft u het. Wij hebben namelijk vele handige artikelen op onze website staan met informatie. Deze informatie kan u helpen bij uw aanvraag voor een dakkapel. Lees bijvoorbeeld de onderstaande pagina's:

aanvraag dakkapel

Aanvraag dakkapel vergunning

Eén van de aspecten die uw aandacht verdient, is de aanvraag voor een dakkapel vergunning. Voor een dakkapel die aan de voorzijde wordt geplaatst, is alitijd een vergunning nodig. Voor een dakkapel die op de achterzijde of aan de zijkant wordt geplaatst, is niet altijd een vergunning vereist. Tijdens uw dakkapel aanvraag is het belangrijk om dit uit te zoeken of vraag Kap Kapel om dakkapel advies.

Plaats uw aanvraag voor een dakkapel online

Bij Kap Kapel zetten we alles op alles om voor u een dakkapel naar wens samen te stellen. Op basis van uw wensen kunnen wij voor u een offerte op maat maken. Heeft u vragen over de aanvraag van een dakkapel, bel ons dan op 085 - 040 25 95. U kunt u ook verder laten informeren door één van onze vakkundige medewerkers. Wij helpen u graag met uw dakkapel aanvraag!

Online Offerte op maat

In 3 eenvoudige stappen uw dakkapel offerte op maat. Offerte in 3 stappen

Teruggebeld worden?

U wordt op werkdagen zo snel mogelijk teruggebeld.