Al ruim 25 jaar maatwerk!

Heeft u vragen? Bel ons: 085 - 040 25 95

Bouwtekening dakkapel

Een dakkapel is feitelijk gezien niet meer dan een houten driehoek met ramen er in die op een bestaand dak wordt geplaatst. Een dakkapel bouwtekening hoeft dus ook niet heel ingewikkeld te zijn. In feite is het dus mogelijk dat u uw eigen dakkapel ontwerpt en de bijbehorende bouwtekening maakt. U kunt dit ook overlaten aan een dakkapelspecialist, die dit klusje binnen no time voor u geklaard heeft.

Bouwtekening voor dakkapel laten maken

U heeft uiteraard de vrijheid om uw eigen bouwtekening dakkapel te maken. Het is echter aan te raden om dit te laten doen, omdat er dan direct rekening wordt gehouden met de mogelijkheden qua bouw. Het komt namelijk regelmatig voor dat er een bouwtekening voor een dakkapel gemaakt is en dat dan blijkt dat dit in de praktijk niet op diezelfde manier te realiseren is.

Aandachtspunten voor bouwtekening dakkapel

Gaat u een bouwtekening voor een dakkapel laten maken, dan komen daar diverse dingen bij kijken. We zetten een aantal aandachtspunten voor u op een rijtje.

  • er moet een voor- en achteraanzicht worden gemaakt
  • er moet een dwarsdoorsnede worden aangeleverd
  • bij voorkeur wordt er ook een kapplan getekend
  • de schaal van de bouwtekening moet correct zijn
  • er dienen foto's van de woning te worden geleverd

Mogen wij uw dakkapel bouwtekening maken?

Wanneer een vergunning nodig is voor een dakkapel, is een bouwtekening dakkapel verplicht. Is een vergunning niet nodig, dan is een bouwtekening toch handig om te hebben voor het overzicht. Bij Kap Kapel maken we graag een dakkapel bouwtekening voor u. Vraag één van onze medewerkers gerust om meer informatie. Telefonisch kunt u ons bereiken op 085 - 040 25 95.

Online Offerte op maat

In 3 eenvoudige stappen uw dakkapel offerte op maat. Offerte in 3 stappen

Teruggebeld worden?

U wordt op werkdagen zo snel mogelijk teruggebeld.