Al ruim 25 jaar maatwerk!

Heeft u vragen? Bel ons: 085 - 040 25 95

Dakkapel Barendrecht

Voor een dakkapel op uw woning in Barendrecht of omgeving kunt u terecht bij Kap Kapel. Wij zijn een zeer ervaren bedrijf in het maken en plaatsen van dakkapellen.

Voor uw dakkapel in Barendrecht is het mogelijk om een prefab dakkapel te maken. Het voordeel van een prefab dakkapel zit in het plaatsen op uw woning in Barendrecht of omgeving, dit gaat snel en u hoeft zich geen zorgen te maken bij slecht weer. De dakkapel wordt met een kraan op uw woning in Barendrecht getakeld. Er zijn zeer veel verschillende mogelijkheden voor een dakkapel op uw woning in Barendrecht of omgeving.

Dakkapellen offerte aanvragen

Als u interesse heeft in een dakkapel maken we graag een vrijblijvende offerte voor u. We komen dan eerst bij u kijken naar de mogelijkheden en de verwachtte werkzaamheden. Na het ontvangen van de offerte is deze een half jaar geldig en is één telefoontje genoeg om de opdracht door te geven.

Voor meer informatie of vragen kunt u te allen tijde contact met ons opnemen. Dit kan via het contactformulier onder het kopje “contact” of u kunt bellen naar 085 - 040 25 95.

Online Offerte op maat

In 3 eenvoudige stappen uw dakkapel offerte op maat. Offerte in 3 stappen

Teruggebeld worden?

U wordt op werkdagen zo snel mogelijk teruggebeld.