Al ruim 25 jaar maatwerk!

Heeft u vragen? Bel ons: 085 - 040 25 95

Dakkapel Breda

Een dakkapel in Breda aanschaffen? Kom naar Kap Kapel, specialist in prefab dakkapellen! Bij ons heeft u vele mogelijkheden bij het aanschaffen van een dakkapel in Breda!

Wanneer u een dakkapel in Breda aan wilt schaffen profiteert u van een aantal voordelen. Zo creëert u meer ruimte op uw zolder. Door in uw schuine dak een dakkapel te plaatsen wordt de zolder een ruimere kamer. Bovendien maken wij uw dakkapel in Breda niet bij u op locatie, maar op onze werkplaats. Deze prefab dakkapellen hoeven wij dan alleen nog maar te plaatsen en te bevestigen aan uw dak. Hierdoor heeft u geen last van een gat in uw dak en is het bouwafval ook veel minder.

Offerte voor dakkapel in Breda

Wanneer u in Breda een dakkapel wilt kunt u een offerte bij ons aanvragen. Deze offerte is geheel vrijblijvend, en door middel van 1 telefoontje kunt u de doorgang laten weten. Bovendien kunt u het aanvragen van een vergunning ook door onze laten verzorgen. Voor de aanschaf van een dakkapel in Breda bent u bij Kap Kapel aan het juiste adres. Neem voor vragen direct contact met ons op! Kap Kapel, specialist in prefab dakkapellen! 

Online Offerte op maat

In 3 eenvoudige stappen uw dakkapel offerte op maat. Offerte in 3 stappen

Teruggebeld worden?

U wordt op werkdagen zo snel mogelijk teruggebeld.