Al ruim 25 jaar maatwerk!

Heeft u vragen? Bel ons: 085 - 040 25 95

Dakkapel Den Haag

Bent u op zoek naar een ervaren bedrijf dat voor u een mooie dakkapel kan plaatsen op uw woning in omgeving Den Haag? Zoek niet verder, want in Kap Kapel heeft u de juiste partner gevonden voor het plaatsen van een dakkapel in Den Haag of daarbuiten, zoals Delft.

We bieden u tevens de mogelijkheid om een prefab dakkapel te plaatsen op uw woning in Den Haag of omgeving. Het voordeel van een prefab dakkapel voor uw woning in omgeving Den Haag is de snelle plaatsing en de korte duur van rotzooi in uw huis. Een prefab dakkapel wordt geheel gemaakt in onze werkplaats. De dakkapel kan hierna op uw woning in Den Haag of daarbuiten geplaatst worden, bestaande uit één stuk! Dit wordt gedaan met hulp van een hijskraan die de dakkapel zo op uw woning in Den Haag of daarbuiten kan hijsen. Het monteren van een prefab dakkapel duurt inclusief de afwerking ongeveer twee dagen. U bent dus snel van de rommel af en kunt snel genieten van de extra ruimte die de dakkapel u biedt.  

Voor meer informatie kunt u het contactformulier onder het kopje “contact” invullen of u kunt bellen naar 085 - 040 25 95.

Online Offerte op maat

In 3 eenvoudige stappen uw dakkapel offerte op maat. Offerte in 3 stappen

Teruggebeld worden?

U wordt op werkdagen zo snel mogelijk teruggebeld.