Al ruim 25 jaar maatwerk!

Heeft u vragen? Bel ons: 085 - 040 25 95

Dakkapel Goes

De perfecte partij voor een dakkapel in Goes is Kap Kapel! Wij zijn een zeer ervaren bedrijf als het gaat om het plaatsen of repareren van een dakkapel, we komen graag naar Goes om de mogelijkheden voor u te bekijken. Wilt u een renovatie van u bestaande dakkapel in omgeving Goes of heeft u er nog geen en wilt u er graag één laten plaatsen. We hebben verschillende modellen en materialen die u kunt kiezen voor uw dakkapel in omgeving Goes.

Het is mogelijk om een prefab dakkapel op uw woning in Goes of daarbuiten te laten plaatsen. Als u hiervoor kiest wordt uw dakkapel helemaal gemaakt in onze werkplaats. Als deze klaar is wordt hij in zijn geheel op uw woning geplaatst met behulp van een hijskraan. Bij het plaatsen van een prefab dakkapel op uw woning in Goes of omgeving neemt de montage inclusief afwerking ongeveer twee dagen in beslag.

U bent dus snel door de rommel heen en dan kunt u direct genieten van uw nieuwe dakkapel. Wilt u een afspraak maken voor het maken van een vrijblijvende offerte dan kunt u bellen naar 085 - 040 25 95. Wij informeren u dan graag over de prijs van een dakkapel.

Online Offerte op maat

In 3 eenvoudige stappen uw dakkapel offerte op maat. Offerte in 3 stappen

Teruggebeld worden?

U wordt op werkdagen zo snel mogelijk teruggebeld.