Al ruim 25 jaar maatwerk!

Heeft u vragen? Bel ons: 085 - 040 25 95

Dakkapel Gouda

Een dakkapel op uw woning in omgeving Gouda zal uw woning een stuk meer ruimte geven. Wellicht denkt u dat een dakkapel laten plaatsen op uw woning in Gouda of daarbuiten een tijdrovende bezigheid is die voor een hoop rotzooi zorgt. Dit hoeft echter niet zo te zijn.

Kap Kapel is de partij als u een dakkapel wilt laten plaatsen in omgeving Gouda. We kunnen u een hoop rotzooi en zorgen besparen door de dakkapel volledig te vervaardigen in onze eigen werkplaats. Daarna komt de dakkapel in één geheel naar uw woning in Gouda of omgeving om door een hijskraan op zijn plaats getakeld te worden. Het plaatsen van een prefab dakkapel op uw woning in omgeving Gouda neemt ongeveer twee dagen in beslag en dit is inclusief de afwerking. Het werk waar u iets van merkt en de mensen die u over de vloer heeft is minimaal.

We komen graag bij u langs om de mogelijkheden voor uw eigen dakkapel te bekijken en maken graag een vrijblijvende offerte. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar 085 - 040 25 95. 

Online Offerte op maat

In 3 eenvoudige stappen uw dakkapel offerte op maat. Offerte in 3 stappen

Teruggebeld worden?

U wordt op werkdagen zo snel mogelijk teruggebeld.