Al ruim 25 jaar maatwerk!

Heeft u vragen? Bel ons: 085 - 040 25 95

Dakkapel Hellevoetsluis

Kap Kapel is een bedrijf met zeer veel ervaring in het plaatsen van een dakkapel op een woning in omgeving Hellevoetsluis. We hebben diverse mogelijkheden voor het maken en plaatsen van dakkapellen.

We kunnen natuurlijk een dakkapel maken op uw huis in Hellevoetsluis of daarbuiten door deze ter plaatse te maken, maar ook hebben we de mogelijkheid om een prefab dakkapel op uw woning in Hellevoetsluis te plaatsen. Dit wil zeggen dat de dakkapel vooraf in zijn geheel gemaakt wordt in de werkplaats. Pas als deze gereed is zullen we naar uw woning komen om de dakkapel op uw huis in Hellevoetsluis of omgeving te plaatsen. Een groot voordeel hiervan is dat u niet lang met een open dak zit en u zich geen zorgen hoeft te maken over slecht weer terwijl er een gat in uw dak zit. Het plaatsen van een prefab dakkapel op uw woning in Hellevoetsluis duurt inclusief de afwerking ongeveer twee dagen.

Voor meer informatie kunt u bellen naar 085 - 040 25 95 of het contactformulier onder het kopje “contact” invullen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Online Offerte op maat

In 3 eenvoudige stappen uw dakkapel offerte op maat. Offerte in 3 stappen

Teruggebeld worden?

U wordt op werkdagen zo snel mogelijk teruggebeld.