Al ruim 25 jaar maatwerk!

Heeft u vragen? Bel ons: 085 - 040 25 95

Dakkapel met pannendak

Heeft u een pannendak en wilt u graag een dakkapel met een pannendak? Bij Kap Kapel bent u aan het juiste adres. Wij plaatsen al ruim 25 jaar dakkappellen volledig naar wens van de klant. Dat kan dus ook prima een dakkapel met pannendak zijn!

Hoe wordt een dakkapel met pannendak gemaakt?

Wanneer wij een dakkapel met dakpannen komen plaatsen, dan worden de pannen op de plek van de dakkapel in eerste instantie weggehaald. Na plaatsing van de dakkapel gebruiken wij lood om de dakkapel waterdicht te houden. Het regenwater wordt dan via de dakpannen afgevoerd naar de dakgoot.

De pannen worden vervolgens gebruikt om het dak van het dakkapel te bedekken. Dit geeft de dakkapel een authentieke uitstraling: alsof het altijd bij het huis heeft gehoord. Vooral bij oudere huizen staat het erg mooi als de oude dakpannen op de dakkapel liggen. Zo krijgt u een gloednieuwe dakkapel zonder verlies van historisch aanzicht. Dit is ook prachtig bij een schuine dakkapel.

Wilt u ook een dakkapel met dakpannen?

Overweegt u om een dakkapel met pannendak te nemen? Vul de dakkapellen configurator in of neem contact op met Kap Kapel. We informeren u met alle plezier over de mogelijkheden van een dakkapel met dakpannen. Komt u langs in onze showroom, dan kunnen we uw dakkapel direct samenstellen.

Online Offerte op maat

In 3 eenvoudige stappen uw dakkapel offerte op maat. Offerte in 3 stappen

Teruggebeld worden?

U wordt op werkdagen zo snel mogelijk teruggebeld.