Al ruim 25 jaar maatwerk!

Heeft u vragen? Bel ons: 085 - 040 25 95

Dakkapel met plat dak

Als u een dakkapel wilt laten plaatsen heeft u verschillende mogelijkheden om uit te kiezen. Zo is het ook mogelijk om een dakkapel met een plat dak te laten plaatsen.

Soorten dakkapel met plat dak

Bij een dakkapel met een plat dak kan worden gekozen uit verschillende materialen. De materialen kunststof en hout zijn mogelijk. Ook zijn er verschillende modellen kozijnen mogelijk bij een dakkapel met plat dak. Het trespa, dat geplaatst wordt aan de buitenkant van uw dakkapel met een plat dak, wordt gelijmd. De afwerking van een dakkapel met een plat dak ziet er op die manier schitterend uit.

Prefab dakkapel met plat dak

Ook voor een dakkapel met een plat dak is het mogelijk om te kiezen voor een prefab dakkapel. Deze wordt gemaakt in onze werkplaats en zal later in zijn geheel op uw woning geplaatst worden met behulp van een hijskraan. We komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bekijken en een vrijblijvende offerte voor u te maken. Ook een luxe dakkapel met plat dak is mogelijk!

Voor meer informatie kunt u ons contactformulier invullen. Ook kunt u voor informatie bellen naar 085 - 040 25 95. Of kom langs in onze showroom in Middelharnis.

Online Offerte op maat

In 3 eenvoudige stappen uw dakkapel offerte op maat. Offerte in 3 stappen

Teruggebeld worden?

U wordt op werkdagen zo snel mogelijk teruggebeld.