Al ruim 25 jaar maatwerk!

Heeft u vragen? Bel ons: 085 - 040 25 95

Dakkapel opties

Dakkapel exterieur

           

Het verholen gootsysteem is een compleet systeem voor het afvoeren van regenwater bij plaatsing van een dakkapel. Door de verborgen (verholen) ligging onder de dakpan, ontstaat een aanmerkelijk fraaiere afwerking dan bij het plaatsen van loodslabben.

                                     

Een rolluik of een sunscreen op uw dakkapel is mogelijk, als u dit geplaatst wilt hebben dan houden wij daar gelijk rekening mee bij het uitvoeren/plaatsen van uw dakkapel. Het plaatsen achter het boeiboord of netjes bij een pannendak onder de dakgoot bediening is elektrisch. In plaats van een wandschakelaar kunt u ervoor kiezen een afstandsbediening te gebruiken voor het bedienen van het rolluik/sunscreen.

Waarom deze accessoires?

  • zon- en warmte werend
  • extra isolatie
  • diverse kleuren mogelijk
  • inbraak preventie
  • verduisterend
  • extra privacy
  • afstandbediening als bediening

HR ++ glas genoemd is een extra isolerende beglazing, het is aan de spouwzijde van de binnenruit voorzien van een iconenlaagje (metaalcoating) waar u niets van ziet. Daarnaast heeft HR ++ glas in uw dakkapel een extra energiebesparing en een zelfde lichtdoorlatendheid. Hrr ++ glas wordt standaard toegepast in onze dakkapellen.


Kozijnen en ramen met houtnerf in kleur is mogelijk in bovenstaande ralkleuren, staat uw ralkleur er niet bij neem dan gerust contact op met onze verkoopafdeling. Erg mooi is de antraciet dakkapel.

 

              

Zinken bekleding het is tevens ook mogelijk om de dakkapel aan de buitenzijde met zink te laten bekleden.

             

Roede in het glas is mogelijk de roedeverdeling kan tevens aangepast worden aan de wens van de klant.

               

Sierkraal/Sierlijst de dakrand wordt in plaats van een daktrim uitgevoerd met een gezette kraal.

 

Dakkapel interieur


                

Insectenhor wordt kant-en-klaar op de maatvoering van de raamsparing gemaakt. U kunt kiezen uit een inzethor systeem zie foto links of een rolhorsysteem zie foto rechts. De kleur is leverbaar gelijk aan draaideel kleur.

               

Ventilatie roosters U kunt ventileren onder alle weersomstandigheden en zeker in een slaapkamer is dit heel erg belangrijk voor de gezondheid. Het rooster zit in het vaste gedeelte van het kozijn of in het draaiende gedeelte en is handbediend aan de binnenkant. Roosters zijn eenvoudig zelf schoon te maken vanaf de binnen kant en zijn in diverse kleuren leverbaar.

      

Aftimmeren van de dakkapel aan de binnenzijde wordt uitgevoerd met gipsplaat, afwerklatten en een vensterbank. Er bestaat voor wat betreft dakkapel aftimmeren ook de optie om een luxe aftimmerplaat te gebruiken ( zie foto rechts ) of om de binnenzijde te laten stucen.

                   

Klimaatbeheersing 

Het juiste klimaat in uw dakkapel; koelen,warmen en ventileren. De unit is fluisterstil en energiezuinig.

                   

Plissé gordijnen verfraait uw ramen en biedt u privacy. Het grote bijkomende voordeel is dat u het in het frame van het raam zit, waardoor het gordijn niet in de weg zit bij het open/sluiten van het raam.

                       

Jaloezié tussen glas Nooit meer de kinder of de kat in de lammellen, want deze lamellen zitten tussen het glas en zijn heel makkelijk bedienbaar. 

 

                   

Wand aanhelen Als de dakkapel 2 kamers bevat dan kan de wand worden aangeheeld met gipsplaat of gipsblokken. Tijdens een zolderbouwing kunnen er op deze manier kamers worden gecreëerd.

                     

Inbouwspots verlicht uw dakkapel met deze moderene en energiezuinige inbouwspots in het plafond van uw dakkapel.

                     

Knieschot /CV Kast bieden de opbergruimte die u anders onbenut laat onder de dakkapel. Hiervoor wordt gebruikt gemaakt van MDF schuifdeuren.

 Online Offerte op maat

In 3 eenvoudige stappen uw dakkapel offerte op maat. Offerte in 3 stappen

Teruggebeld worden?

U wordt op werkdagen zo snel mogelijk teruggebeld.