Al ruim 25 jaar maatwerk!

Heeft u vragen? Bel ons: 085 - 040 25 95

Een dakkapel reinigen: tips & trucs

dakkapel reinigenUw dakkapel reinigen? Dit kunt u zelf doen of uitbesteden aan Kap Kapel. Hieronder de beste tips & trucs om uw dakkapel te reinigen.

Als u besluit om dakkapel reiniging zelf te doen, is het belangrijk dat u een veilige situatie creëert op het dak. Hang niet uit het raam tijdens dakkapel reinigen en besluit ook niet om op een te stijl dak te lopen zonder loopmatten, loopplanken of houten trappetjes. Uw veiligheid tijdens het reinigen van de dakkapel staat voorop!

Hoe moet ik een dakkapel reinigen?

Als u uw dakkapel wilt reinigen, dan is de kans groot dat u de zijwanden wilt schoonmaken. Na verloop van tijd groeien er mossen en algen op de zijkanten. Gebruik geen hogedrukreiniger voor dakkapel reinigen, want dit kan resulteren in schade aan uw dakkapel. Beter is het om de dakkapel eerst met stromend water zand- en stofvrij te maken, om vervolgens de dakkapel met een vuilafstotende shampoo te wassen.

TIP: Het is aan te raden om een dakkapel minimaal één keer per jaar schoon te maken. Hierdoor voorkomt u dat uw dakkapel er verouderd en vies uitziet.

Dakkapel reiniging uitbesteden

Wilt u het dakkapel reinigen uitbesteden? Dan kunt u een onderhoudscontract afsluiten bij Kap Kapel. Vanaf 2,50 euro per week wordt uw dakkapel ieder jaar gereinigd, zoals de zijwanden en de boeiboorden. Daarnaast controleren wij de ventilatieroosters, maken we kozijnen en draaidelen schoon, controleren we uitlopen en vegen we het dak aan. Meer weten over het onderhoudscontract voor dakkapel reiniging? Neem contact met ons op!

Online Offerte op maat

In 3 eenvoudige stappen uw dakkapel offerte op maat. Offerte in 3 stappen

Teruggebeld worden?

U wordt op werkdagen zo snel mogelijk teruggebeld.