Al ruim 25 jaar maatwerk!

Heeft u vragen? Bel ons: 085 - 040 25 95

Dakkapel Spijkenisse

Wilt u graag een dakkapel op uw woning in Spijkenisse of omgeving? Heeft u schrik van de rotzooi die het meebrengt en de lange duur van een gat in uw dak? Dit kan worden voorkomen door het plaatsen van een prefab dakkapel op uw woning in Spijkenisse en daarbuiten.

Voor een prefab dakkapel op uw woning in omgeving Spijkenisse bent u bij Kap Kapel aan het goede adres. We hebben ruime ervaring in het maken van prefab dakkapellen en het plaatsen hiervan. We kunnen dakkapellen maken van verschillende materialen en geheel volgens uw wensen. U krijgt dus een dakkapel op uw woning in omgeving Spijkenisse die geheel aan uw wensen voldoet en u heeft minimaal last van het plaatsen hiervan.

Als we een prefab dakkapel gaan plaatsen op uw woning in Spijkenisse of daarbuiten, dan zal het plaatsen inclusief de afwerking ongeveer twee dagen in beslag nemen. U kunt bij ons geheel vrijblijvend een offerte aanvragen. We komen bij u thuis kijken voor het benodigde werk en de offerte blijft een half jaar geldig. Eén telefoontje is genoeg om de opdracht door te geven. Uw kunt ook uw dakkapel online samenstellen.

Voor meer informatie kunt u ook altijd bellen naar 085 - 040 25 95.

 

Online Offerte op maat

In 3 eenvoudige stappen uw dakkapel offerte op maat. Offerte in 3 stappen

Teruggebeld worden?

U wordt op werkdagen zo snel mogelijk teruggebeld.