Al ruim 25 jaar maatwerk!

Heeft u vragen? Bel ons: 085 - 040 25 95

Dakramen Spijkenisse

De juiste partij voor het deskundig plaatsen van dakramen in Spijkenisse en omgeving is Kap Kapel. Kap Kapelhoudt zich al sinds 1990 bezig met het plaatsen van dakramen in Spijkenisse en omgeving en heeft al een grote lijst met tevreden klanten opgebouwd.

Door onze ruime ervaring kunnen we dakramen plaatsen in uw woning in omgeving Spijkenisse zonder dat u hier veel hinder van ondervindt. We doen dit snel en professioneel en ook nog eens tegen een zeer gunstig tarief.

Wilt u één of meer dakramen laten plaatsen in uw huis in Spijkenisse of daarbuiten, dan komen we graag bij u langs om uw wensen te bespreken en te kijken wat de mogelijkheden zijn. We maken dan een vrijblijvende offerte voor het plaatsen van uw dakramen in Spijkenisse en indien u wenst kunnen we ook diverse soorten raamdecoratie verzorgen. Dit kunnen rolluiken, verduisteringen of zonweringen zijn.

Aarzel niet en neem gerust contact met ons op via 085 - 040 25 95, dan kunnen we ook u spoedig toevoegen aan onze lijst met tevreden klanten.

Online Offerte op maat

In 3 eenvoudige stappen uw dakkapel offerte op maat. Offerte in 3 stappen

Teruggebeld worden?

U wordt op werkdagen zo snel mogelijk teruggebeld.