Al ruim 25 jaar maatwerk!

Heeft u vragen? Bel ons: 085 - 040 25 95

Dubbele dakkapel plaatsen: twee keer meer ruimte in huis

U wilt niet één dakkapel, maar twee dakkapellen plaatsen? Bij Kap Kapel kunt u terecht voor een dubbele dakkapel!

Een dubbele dakkapel is in feite een vaag begrip. Wat is nu precies een dubbele dakkapel? Twee dakkapellen op elkaar? Boven elkaar? Naast elkaar?

Mogelijkheden dubbele dakkapel

In principe kunt u met een dubbele dakkapel alle kanten op. Een mooi voorbeeld is twee dakkapellen boven elkaar, bijvoorbeeld op de eerste verdieping en de tweede verdieping. Hierdoor creëert u in één keer heel veel licht en ruimte op niet één, maar twee verdiepingen. Ook slim: twee dakkapellen haaks op elkaar op één verdieping. Doordat het licht van twee kanten de kamer binnenkomt, ontstaat er een mooie, lichte ruimte. Dit is vooral aan te raden als u een kamer op zolder wilt maken. Op de zolder is standaard minder ruimte. Twee dakkapellen aan beide kanten van de zolder kunnen de ruimte aanzienlijk vergroten en brengen meer licht in huis.

Contact opnemen over een dubbele dakkapel

Onder een dubbele dakkapel kunt u ook verstaan: twee kleine dakkapellen naast elkaar. Een standaard dakkapel van 2,50 meter breed kost 3.500 euro. Twee dakkapellen naast elkaar staat vaak minder stijf dan één brede dakkapel.

Wilt u een dubbele dakkapel plaatsen en een scherpe offerte ontvangen? Neem vrijblijvend contact op met Kap Kapel. Wij kijken er wat er voor u mogelijk is!

Online Offerte op maat

In 3 eenvoudige stappen uw dakkapel offerte op maat. Offerte in 3 stappen

Teruggebeld worden?

U wordt op werkdagen zo snel mogelijk teruggebeld.