Al ruim 25 jaar maatwerk!

Heeft u vragen? Bel ons: 085 - 040 25 95

Waar vind ik de goedkoopste dakkapel van Nederland?

Kap Kapel heeft de goedkoopste dakkapel van Nederland. Voor slechts 3.500 euro heeft u een onderhoudsvrije dakkapel van 2,5 meter!

Hoewel een houten dakkapel nog goedkoper is, is een kunststof dakkapel van Kap Kapel op lange termijn vele malen goedkoper. Zo isoleert een kunststof dakkapel beter dan een houten dakkapel. Tevens hoeft u de eerste jaren geen onderhoud uit te voeren, terwijl een houten dakkapel continu uw aandacht vraagt. De kosten voor een kunststof dakkapel heeft u binnen enkele jaren terugverdiend.

Aangezien Kap Kapel een grote dakkapel-specialist is, kunnen wij veel bouwmaterialen voor lage prijzen aanschaffen. Hierdoor zijn de prijzen voor onze dakkapellen lager dan die van kleinere dakkapellen-specialisten. Toch bent u bij ons geen nummertje. Wij spreken alles persoonlijk met u door en zorgen dat de plaatsing snel en vakkundig wordt uitgevoerd. Daarbij rekenen wij zeer scherpe dakkapel prijzen!

Wilt u de goedkoopste dakkapel van Nederland? Vraag vrijblijvend een offerte aan. En vergeet niet om ook offertes aan te vragen bij andere dakkapel-specialisten. U zult zien dat wij positief uit de bus komen!

 

Online Offerte op maat

In 3 eenvoudige stappen uw dakkapel offerte op maat. Offerte in 3 stappen

Teruggebeld worden?

U wordt op werkdagen zo snel mogelijk teruggebeld.