Al ruim 25 jaar maatwerk!

Heeft u vragen? Bel ons: 085 - 040 25 95

Goedkope dakkapel

Kap Kapel is specialist in prefab dakkapellen. Dit betekent echter niet dat wij daarom duur zijn. Integendeel, wij bieden u juist goedkope dakkapellen! Onze goedkope dakkapellen zijn er in verschillende soorten en maten.

Zo kunt u kiezen voor een kunststof dakkapel. Bij dit goedkope dakkapel kunt u kiezen uit verschillende modellen. Dat het goedkope dakkapellen zijn, betekent echter niet dat het slechte kwaliteit is. Onze kunststof dakkapellen zijn allemaal goed geïsoleerd en water- en winddicht.

Prefab goedkope dakkapel

Als specialist in prefab dakkapellen bieden wij ook deze goedkope dakkapellen aan! Een prefab dakkapel is een goedkope dakkapel omdat wij deze op onze werkplaats maken. Hierdoor heeft u geen last van onze werkzaamheden bij u thuis. Het goedkope dakkapel komen wij plaatsen door het dakkapel met een hijskraan op te hijsen en te monteren op uw dak. De totale werkzaamheden, waaronder het monteren en afwerken, kost zo`n twee dagen. Op die manier hoeft u zich geen zorgen te maken over slecht weer terwijl er een groot gat in uw dak zit!

Wilt u ook een goedkope dakkapel laten plaatsen? Dat is voor Kap Kapel geen enkel probleem! Als u meer wilt weten over onze goedkope dakkapellen dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Online Offerte op maat

In 3 eenvoudige stappen uw dakkapel offerte op maat. Offerte in 3 stappen

Teruggebeld worden?

U wordt op werkdagen zo snel mogelijk teruggebeld.