Al ruim 25 jaar maatwerk!

Heeft u vragen? Bel ons: 085 - 040 25 95

Grote dakkapel

Bij Kap Kapel leveren we dakkapellen in allerlei soorten en maten. Zo leveren we veel relatief kleine dakkapellen van 2,5 tot 4 meter, maar ook het leveren van een grote dakkapel is ons niet vreemd. Bent u op zoek naar een dakkapel van 5 meter, 8 meter of misschien zelfs wel 12 meter? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Kap Kapel maakt namelijk altijd een grote dakkapel op maat. 

Offerte voor een grote dakkapel

Bent u benieuwd wat de kosten zijn van een grote dakkapel, vraag dan gerust een offerte aan.  Op basis van de exacte maat dakkapel die u wenst en de overigens wensen die u heeft, kunnen wij u een gerichte prijsopgave doen toekomen. Wilt u bijvoorbeeld ventilatieroosters in de dakkapel of wilt u een elektrisch rolluik in de dakkapel? Wij sparren graag met u over de functionaliteiten van uw grote dakkapel.

grote dakkapel

Laat u informeren over een grote dakkapel

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het kopen van een grote dakkapel, neem dan contact op met één van de dakkapel specialisten van Kap Kapel. U kunt ook met onze configurator alvast uw eigen dakkapel op maat samenstellen. U ontvangt dan een vrijblijvende offerte voor een grote dakkapel. Bel naar 085 - 040 25 95 om een afspraak te maken in onze showroom of uw vragen aan ons voor te leggen.

Online Offerte op maat

In 3 eenvoudige stappen uw dakkapel offerte op maat. Offerte in 3 stappen

Teruggebeld worden?

U wordt op werkdagen zo snel mogelijk teruggebeld.