Al ruim 25 jaar maatwerk!

Heeft u vragen? Bel ons: 085 - 040 25 95

Houten dakkapel

houten dakkapelWilt u graag een dakkapel met een authentieke uitstraling? De houten dakkapellen van Kap Kapel verhogen de waarde van uw huis. We plaatsen regelmatig een houten dakkapel en doen dat met plezier ook voor u.

Waarom een houten dakkapel?

Hout is een materiaal uit de natuur, dat van nature krachtig, sterk en duurzaam is. Een houten dakkapel is daardoor ook krachtig, sterk en duurzaam. Uiteraard maken we bij Kap Kapel gebruik van de beste houtsoort als wij uw dakkapel bouwen. Uw houten dakkapel bestaat echter niet alleen uit hout, want de zijkanten van de dakkapel werken wij af met glad rabat. 

Houten dakkapel snel geplaatst

Wij maken uw dakkapel in onze werkplaats, de zogeheten prefab dakkapel. Voor u betekent dit lagere kosten en een betere kwaliteit. Wij plaatsen de houten dakkapel vervolgens met een kraan op uw dak. Binnen één tot twee dagen is uw dakkapel geplaatst én volledig afgewerkt aan de binnenkant. Wij kunnen een houten dakkapel razendsnel plaatsen, zodat u zo min mogelijk overlast heeft van de bouw. Uiteraard hanteren wij zeer scherpe prijzen voor onze houten dakkapellen.

Ja, ik wil ook een houten dakkapel!

Wilt u ook een houten dakkapel op uw woning, neem dan contact op met Kap Kapel. U kunt ook onze dakkapellen configurator invullen, zodat wij u een offerte op maat kunnen toesturen. U bent van harte welkom in onze showroom om uw wensen door te spreken. Heeft u verder nog vragen over het plaatsen van een houten dakkapel, bel dan gerust naar 085 - 040 25 95.

Online Offerte op maat

In 3 eenvoudige stappen uw dakkapel offerte op maat. Offerte in 3 stappen

Teruggebeld worden?

U wordt op werkdagen zo snel mogelijk teruggebeld.