Al ruim 25 jaar maatwerk!

Heeft u vragen? Bel ons: 085 - 040 25 95

De kosten van een dakkapel van 5 meter

Hoeveel kost een dakkapel van 5 meter? Kap Kapel zet de kosten van een dakkapel van 5 meter voor u op een rij.

Voor een onderhoudsvrije dakkapel van 5 meter moet u rekening houden met een prijs van ±€5.250 . Dan wordt de dakkapel casco (dus wind- en waterdicht) opgeleverd. Wilt u dat wij de dakkapel aftimmeren? Dan komt er 500 euro bij. Hierbij gaan we uit van een dak met een helling van 35 of 45 graden. Wijkt uw dakhelling af? Dan betaalt u 35 euro extra per graad. Lees meer over onze dakkapel prijzen.

Kiest u voor een dakkapel van 5 meter bij Kap Kapel, dan heeft u allerlei mogelijkheden. Vul de dakkapellenconfigurator in om een offerte op maat te krijgen. Zo bepaalt u de constructie van het dak (bijv. plat dak of pannendak) en daarnaast kiest u het materiaal van de dakkapel (bijv. kunststof of hout). En wat voor afwerkingen wilt u aan de zijkanten: glad of kunststof rabat?

Het plaatsen van een dakkapel is goed te combineren met een zolderverbouwing. In een week tijd vergroten we niet alleen de ruimte op zolder, maar maken we ook kamers op zolder, zodat uw zolder leefbaar wordt.

Meer weten over onze diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op of vul de dakkapellenconfigurator in en krijg advies op maat! Wij leveren ook dakkapellen van 6 meter.

Online Offerte op maat

In 3 eenvoudige stappen uw dakkapel offerte op maat. Offerte in 3 stappen

Teruggebeld worden?

U wordt op werkdagen zo snel mogelijk teruggebeld.