Al ruim 25 jaar maatwerk!

Heeft u vragen? Bel ons: 085 - 040 25 95

Kunststof dakkapel

2500 Standaard

Een kunststof dakkapel is een dakkapel waar u nog jaren plezier aan beleeft. Een kunststof dakkapel is niet duur, onderhoudsarm, goed geïsoleerd, waterdicht en gemakkelijk te plaatsen.

Mooie kunststof dakkapellen

Moderne kunststof dakkapellen zien er net zo mooi uit als traditionele houten dakkapellen. Door te kiezen voor een houtkleur of houtnerfstructuur lijkt het net of uw kunststof dakkapel van hout is.

Of kies een kleur naar eigen inzicht. Het voordeel is dat u een kleur kunt kiezen die gelijk is aan de kleuren van uw houten of kunststof kozijnen. Hierdoor matcht uw kunststof dakkapel perfect met de rest van uw huis. Dit verhoogt de waarde van uw woning, met het oog op een verkoop in de toekomst.

Een kunststof dakkapel is onderhoudsvrij

Kunststof hoeft u niet te verven. Hierdoor zitten kunststof dakkapellen altijd strak in de lak. Daarnaast vergt een kunststof dakkapel weinig onderhoud. Dat is wel zo fijn, want dat scheelt u een hoop werk.

Kunststof dakkapel laten plaatsen

Wilt u direct de prijs van een kunststof dakkapel weten? Vul de dakkapellen configurator in en u ontvangt direct een vrijblijvende offerte. Of voor advies op maat. Wij informeren u uitgebreid over kunststof dakkapellen. Telefonisch zijn wij te bereiken op 085 - 040 25 95. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom.

 

K-Vision doorsnede

Online Offerte op maat

In 3 eenvoudige stappen uw dakkapel offerte op maat. Offerte in 3 stappen

Teruggebeld worden?

U wordt op werkdagen zo snel mogelijk teruggebeld.