Al ruim 25 jaar maatwerk!

Heeft u vragen? Bel ons: 085 - 040 25 95

Offerte dakkapel

Wilt u direct een dakkapel offerte aanvragen? Dit kan heel gemakkelijk via de Kap Kapel configurator. Hiermee kunt u in 3 eenvoudige stappen uw dakkapel offerte versturen naar Kap Kapel. Wij behandelen deze dan zo snel mogelijk! 

Door uw dakkapel offerte zo precies mogelijk in te vullen, hebben wij een duidelijk beeld van uw wensen. Op die manier kunnen wij uw dakkapel volledig op maat maken. Kap Kapel is niet voor niets specialist in prefab dakkapellen. Het opstellen van uw dakkapel offerte begint met het invullen van gegevens over uw dak en de wensen die u heeft voor uw dakkapel. De tweede stap gaat over kleuren en overige accessoires, zoals rolluiken en het plaatsen van horren bijvoorbeeld. De laatste stap zijn uw gegevens zodat wij contact op kunnen nemen met u. Aan de hand hiervan kunnen wij u een passende dakkapel prijs geven. Wij hebben bovendien ook een dakkapel actie voor maar €3.500.

Een dakkapel offerte aanvragen is de basis van de aanschaf van uw dakkapel. Kap Kapel is specialist in prefab dakkapellen en daarom bent u bij ons aan het juiste adres voor het plaatsen van een dakkapel. Vul direct uw dakkapel offerte of neem voor vragen contact met ons op!

Online Offerte op maat

In 3 eenvoudige stappen uw dakkapel offerte op maat. Offerte in 3 stappen

Teruggebeld worden?

U wordt op werkdagen zo snel mogelijk teruggebeld.