Al ruim 25 jaar maatwerk!

Heeft u vragen? Bel ons: 085 - 040 25 95

Prefab dakkapel

Een dakkapel in één dag? Bestel uw prefab dakkapel bij Kap Kapel. Onze prefab dakkapellen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten, variërend in prijs.

Prefab dakkapel vanaf €3.500,-

Onze goedkoopste prefab dakkapel is 2,50 meter breed en heeft één draai-kiepraam. Deze dakkapel kost slechts 3.500 euro*. Voor een groter model, bijvoorbeeld een vijf meter brede dakkapel met zes vaks indeling, betaalt u 5.350 euro*. Een kleine prijs gezien de investering in uw huis. Een moderne dakkapel zorgt namelijk voor een flinke waardeverhoging van uw huis. 

Voordelen van prefab dakkapellen

Het grote voordeel van een prefab dakkapel is dat deze in onze werkplaats wordt gebouwd. Onder beschermende omstandigheden wordt de dakkapel waterdicht gemaakt en goed geïsoleerd. Samen met u spreken we een dag af om de prefab dakkapel te plaatsen. Op die dag krijgt uw huis in een paar uur tijd een fantastische uitstraling. En niet alleen van de buitenkant. Een dakkapel vergroot de leefruimte in uw huis, zodat u een grotere slaapkamer, werkkamer of zolder krijgt.

Meer informatie over een prefab dakkapel?

Wilt u beginnen met het zelf samenstellen van uw dakkapel? Klik op de rechterkant op de Kap Kapel Configurator of neem contact op met Kap Kapel via 085 - 040 25 95. 

* vraag naar onze voorwaarden

Online Offerte op maat

In 3 eenvoudige stappen uw dakkapel offerte op maat. Offerte in 3 stappen

Teruggebeld worden?

U wordt op werkdagen zo snel mogelijk teruggebeld.