Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/kapkapel.nl/httpdocs/controllers/projects.ctr.php on line 30 Notice: Undefined variable: bWebkey in /var/www/vhosts/kapkapel.nl/httpdocs/controllers/projects.ctr.php on line 53 Projecten: van dakkapellen tot zolders

Al ruim 25 jaar maatwerk!

Heeft u vragen? Bel ons: 085 - 040 25 95

Projecten

Dakkapel 8.50m. met pannendak geplaatst te Capelle aan de IJssel.

Benieuwd naar meerdere foto's bekijk dan de fotorapportage  in deze map.

 

De dakkapel van 8.50 meter heeft de kleuren combinatie van donker groen met crème, de afwerking aan de zijkant is met keralit Rabat delen.

Rotterdam Kruidenbuurt 300 dakkapellen van Kapkapel.nl
Rotterdam Kruidenbuurt 300 dakkapellen van kapkapel.nl
Het vervangen van 300 stuks polyester dakkapellen van ongeveer 30 jaar oud.
Spijkenisse Baarsveen 125 polyester dakkapellen vervangen
125 Polyester dakkapellen vervangen voor een dakkapel van kapkapel.nl
Middelburg de ruyterstraat 32 dakkapellen vervangen
32 dakkapellen vervangen voor dakkapel van kapkapel.nl met behoud van uitstraling van bestaande dakkapellen
Westkapelle Hotel Zuiderduin 100 VELUX dakramen vervangen

​Vervangen van meer dan100 Velux Dakramen. Geleverd incluis verduisteringen

Heinenoord Emmastraat vervangen 7 dakkapellen
Vervangen van 7 Traditionele dakkapellen​, voor een dakkapel van kapkapel.nl
2 dakkapellen geplaatst in Klundert in één dag. Transport van de 2 dakkapellen van Middelharnis naar Klundert werd netjes verzorgd door firma de Gier bv. uit Rotterdam. Kleurensamenstelling van de 2 dakkapellen cremé wit met donker blauw. Afmetingen da
 
Dakkapel te Rijswijk Deze dakkapel is compleet uitgevoerd in de kleur Golden Oak. Deze uitstraling van dakkapel past perfect bij de rest van het huis.
 
Dakkapel geplaatst met pannendak in Terneuzen. Kleur dakkapel volledig creme wit ral 9001. Dakkapel incl. rolluik. Ook het traject van de bouwvergunning is door Kap Kapel bv in zijn geheel verzorgd.
 
Twee dakkapellen geplaatst te Capelle aan de IJssel. Zowel aan de voor als achterzijde dezelfde afmeting dakkapel. Kleuren samenstelling antraciet grijs met wit. Afmetingen van de dakkapellen 1.75m. x 4.70m.

 

Dakkapel Renovatie Zwijndrecht
Dakkapel gerenoveerd te Zwijndrecht. Kleur antraciet grijs ral 7016.
Strijensas A.v.Vugtstraat
1e woning van de totaal 8 st. opgeleverd aan de A.v Vugtstraat in Strijensas. Achterzijde kunststof dakkapel met hardhouten kozijn. Model van de dakkapel is zoals Kap Kapel bv ze maakt
Zoetmeer Buizerveld 15
Dakkapel opgeleverd aan de Buizerdveld 15 te Zoetermeer. Dakkapel compleet kleur creme wit *9001 afmetingen 4.20 x 1.75 ook binnenzijde is door Kap Kapel bv afgewerkt met gipsplaten.
Zoetermeer Cypresgroen 3 & 5
2 Dakkapellen met pannedak geplaatst aan de Cypresgroen 3 & 5 te Zoetermeer. Ook de binnenafwerking is door Kapdak bv gedaan. De bestaande dakramen die er in zaten zijn door Kap Kapel bv verplaatst naar de zolder verdieping.
Oud-Beijerland Dokwerkerlaan 26
Dakkapel Kap Kapel bv opgeleverd aan de Dokwerkelaan 26 te Oud-Beijerland. Kleuren combinatie creme wit ral 9001 met antraciet grijs ral 7016.
Capelle aan den IJssel Flatusstraat 1
Dakkapel opgeleverd ( linker dakkapel) Flatusstraat 1 te Capelle a/d IJssel. Ook de binnenzijde is door Kap Kapel bv afgewerkt met gipsplaten.
Brielle Magistraat 11
Dakkapel opgeleverd aan de Magistraat 11 te Brielle, dakkapel zijwanden zijn afgewerkt met zink met velsnaden. afmetingen dakkapel 4.60m. x 1.75m. het kozijn zijn uitgevoerd in hardhout.
Heinekenszand Geertruidahof 6
Totale dakrenovatie + dakkapel opgeleverd door Kap Kapel bv. aan de Geertruidahof 6 te Heinkenszand. Nieuwe dakplaten + dakpannen aangebracht. Afmetingen dakkapel 4.95m. x 1.75m. Kleuren creme wit *9001 met d.groen *6009. inclusief rolluiken.
Spijkenisse J.van Poortenlaan 2
Dakkapel opgeleverd 24-05-2012 aan de J.van der Poortenlaan 2 in Spijkenisse. Dakkapel uitgevoerd in keraliet ral 9001. Kap Kapel heeft ook de binnenafwerking verzorgd in elite stucco.
Ouddorp Spreeuwenstein 13
Dakkapel opgeleverd aan de Spreeuwenstein 13 in Ouddorp. Dakkapel is ook aan de binnenzijde door Kap Kapel bv afgewerkt. Kleuren samenstelling dakkapel naar wens van de klant afgestemd op de rest van het huis. De kleuren zijn zwart en wit.
Barendrecht Lisleede 4
Opgeleverd 1-6-12 Lisleede 4 Barendrecht voorzijde. Dakkapel is ook door Kap Kapel bv aan de binnenzijde netjes afgewerkt met gipsplaat en vensterbank. Tevens hebben wij op deze zolder diverse schuifkasten gemaakt. Dit alles ging uiteraard in goed overleg met de klant.
Burgh Haamstede Hogeweg 40
Deze week opgeleverd aan de Hogeweg 40 in Burgh-Haamstede afmeting dakkapel achterzijde 6.50m.x1.75m. Ook hebben wij de complete bovenverdieping verbouwd door het maken van diversen kamers.
Klundert Larvik 2
Larvik 2 Klundert Dakkapel aan de achterzijde afmeting 3.85m
Wateringen Rietveen 60
Dakkapel geplaatst aan de Rietveen 60 te Wateringen naar volle tevredenheid van de klant “Mijn complimenten wat de mannen geleverd hebben, ziet er goed uit, en tot nu toe erg tevreden. Snel en netjes gewerkt, kan niet beter. Groet, JP de Bruin”
Dirksland Gerbera 7
Dakkapel met pannedak lengte 8.50m uit één stuk geplaatst in Dirksland aan de Gerbera 7.
Oude Tonge Melkweg 40 & 44
2 Dakkapellen in 1 dag geplaatst aan de Melkweg 40 & 44 in Oude-Tonge. De uitstraling van allebei de dakkapellen is gelijk. Kleuren combinatie van creme wit *9001 en donker groen *6009, Elektrisch bediend rolluik weggewerkt achter het boeiboord. Afmetingen dakkapel 4.00m. x 1.50m.
Rhoon dorpsweg 2 dakkapellen 20 meter
Project in één dag opgeleverd, achterzijde 13 meter dakkapel uit één stuk, voorzijde 7 meter dakkapel!! Bij  KAP KAPEL DAKKAPELLEN OP MAAT is dat geen probleem!

Online Offerte op maat

In 3 eenvoudige stappen uw dakkapel offerte op maat. Offerte in 3 stappen

Teruggebeld worden?

U wordt op werkdagen zo snel mogelijk teruggebeld.