Al ruim 25 jaar maatwerk!

Heeft u vragen? Bel ons: 085 - 040 25 95

Velux Dakramen Spijkenisse

Velux dakramen zijn in omgeving Spijkenisse de dakramen die het meest gekozen worden. Velux dakramen geven uw woning in Spijkenisse of daarbuiten extra licht, ruimte en lucht.

Kap Kapel kan de Velux dakramen plaatsen in omgeving Spijkenisse. We hebben de meeste ramen zelf op voorraad wat zorgt voor een korte levertijd als u Velux dakramen wilt laten plaatsen in Spijkenisse of omgeving. Al sinds 1990 houden we ons bezig met het plaatsen van dakvensters en al snel waren dat voor het overgrote merendeel Velux dakramen in omgeving Spijkenisse. Ook werken we voor diverse woningbouwverenigingen voor het plaatsen van dakvensters en het onderhoud hiervan. Zeer veel tevreden klanten zijn u voorgegaan als het gaat om het plaatsen van Velux dakramen in Spijkenisse.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw woning, dan komen we graag bij u langs om uw wensen door te nemen en een vrijblijvende offerte te maken. Ook kunt u voor vragen te allen tijde contact met ons opnemen via het contactformulier onder het kopje “contact”.

Online Offerte op maat

In 3 eenvoudige stappen uw dakkapel offerte op maat. Offerte in 3 stappen

Teruggebeld worden?

U wordt op werkdagen zo snel mogelijk teruggebeld.