Over ons

Deze website is gemaakt door een online marketing bureau is zelf geen dakkapel leverancier. Wij brengen vraag (mensen op zoek naar dakkapellen) en aanbod (dakkapellen leveranciers) bijeen.

Meer over ons netwerk

Wij zijn een partnerschap aangegaan met een derde partij om jou te kunnen voorzien van een netwerk van specialisten. Zelf hebben wij dus geen direct contact met de bedrijven. Wij hebben ons laten garanderen dat de bedrijven die zich aangesloten hebben bij het netwerk:

  • meerdere jaren ervaring hebben in de dakkapellenbranche
  • ingeschreven staan bij de Kamer van Koophandel
  • jou voorzien van een kwaliteitsproduct dat voldoet

Hoe verdienen wij ons geld?

Als online marketing bureau zijn we een commercieel bedrijf dat deze website heeft opgericht om geld te verdienen. Het offertesysteem, dat voor jou gratis en vrijblijvend is, is ons verdienmodel. De gegevens die jij invult hebben waarde. Wij ontvangen hiervoor een commissie van onze partner, die op haar beurt weer commissies ontvangt van de bedrijven die jou contacteren. Schakel jij vervolgens een bedrijf in om een dakkapel te plaatsen dan is de cirkel rond.

Meer over de domeinnaam: Kapkapel.nl

Wij hebben de domeinnaam Kapkapel.nl gekocht vanwege de geschiedenis en historie. Voorheen was deze domeinnaam in het bezit van een dakkapellenbedrijf in Middelharnis. Wij hebben hier geen enkele relatie mee en via onze website of het e-mailadres: info @ kapkapel.nl bereik je dus NIET de vorige eigenaar. Oud klanten van dit bedrijf kunnen het beste even zoeken op ZWN Daktechniek B.V..